Kontakt

Kontakt cateringudlejning.dk

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 33, Ikast, hvor vi gerne viser dig vores udlejningsudstyr eller vores store sortiment af komplementøre produkter til udlejning.

Vores hovedforretning er at sælge udstyr til storkøkken via Cateringinventar.dk. Derfor har vi adgang til kvalitetsudstyr til rigtig gode priser.

Det gør det billigere for dig at leje udstyr og så har vi 10.000 m2 lager fyldt med maskiner hvis noget skulle gå galt under din udlejning. Vi har ligeledes egne teknikkere og eget reservedelsværksted.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 33, 7430 Ikast
Email: mail@cateringudlejning.dk
Telefon: +45 20280274

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:30 
Fredag fra 08:00 – 14:00

Kontonr: 8117-4824010
Juridisk navn: KPA UDLEJNING APS (CATERINGUDLEJNING.DK)
CVR-nr: 39722879
Koncern / Moderselskaber: Kpa Lind Holding ApS, Kpa Invest ApS & K, Hermansen Holding IVS
Etableringsår: 2018, vores koncern har eksisteret siden 1994

Vil du ringes op?

Blandt DKs største indenfor storkøkken udlejning

Vi har pålideligt grej til dit event – hver gang
90 % af vores udlejningsudstyr bliver solgt efter maksimalt 10 udlejninger. Det er vores måde at sikre dig udstyr i topklasse. Der findes ingen garantier mod nedbrud, men på denne måde minimerer vi risikoen betragteligt.

Vi har stor erfaring med udlejning og er med på alle de store festivaller – blandt andet med 3 lasterbiler køkkenudstyrt til Roskilde Festivallen i 2018. Masser af udstyr til SMUKFEST, Northside, tinderbox, vi elsker 90´erne mv.

Vi kender vigtigtheden af udstyr der bare virker. Det er derfor vores udlejningsafdeling vokser år for år.

Historien bag Cateringudlejning.dk

Vi er en del af KPA koncerner – kåret som Børsen Gazelle hele 6 gange
Tilbagevendende kunder er nøglen bag vækst år efter år. Det er derfor vi hos KPA er blevet kåret som Børsen Gazelle for 6 gang. Vi har 10.000 m2 lager, stor egenkapital. Cateringinventar.dk er vores hovedforretning og vi er blandt de største leverandører af storkøkken i landet.

Vi holder vores løfter og står gerne på hovedet for at hjælpe dig hurtigt i gang. Nogle gange er det via kreative løsninger, andre gange tilkalder vi vores egen teknikker – eller vi sender en ekspressbil med nyt udstyr. Uanset hvad gør vi et forsøg på at finde den bedste løsning til dig, så du hurtigst og bedst muligt er kørende til at kunne betjene dine kunder.

Velkommen til Cateringudlejning.dk, Danmarks største udvalg, det mest pålidelige grej og mest seriøse udlejningspartner i Danmark.