Kontakt

Kontakt cateringudlejning.dk

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 33, Ikast, hvor vi gerne viser dig vores udlejningsudstyr eller vores store sortiment af komplementøre produkter til udlejning.

Vores hovedforretning er at sælge udstyr til storkøkken via Cateringinventar.dk. Derfor har vi adgang til kvalitetsudstyr til rigtig gode priser.

Det gør det billigere for dig at leje udstyr og så har vi 10.000 m2 lager fyldt med maskiner hvis noget skulle gå galt under din udlejning. Vi har ligeledes egne teknikkere og eget reservedelsværksted.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 33, 7430 Ikast
Email: post@cateringudlejning.dk
Telefon: +45 20280274

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:30 
Fredag fra 08:00 – 14:00

Kontonr: 8117-4824010
Juridisk navn: KPA UDLEJNING APS (CATERINGUDLEJNING.DK)
CVR-nr: 39722879
Koncern / Moderselskaber: Kpa Lind Holding ApS, Kpa Invest ApS & K, Hermansen Holding IVS
Etableringsår: 2018, vores koncern har eksisteret siden 1994

Vil du ringes op?

Blandt DKs største indenfor storkøkken udlejning

Vi har pålideligt grej til dit event – hver gang
90 % af vores udlejningsudstyr bliver solgt efter maksimalt 10 udlejninger. Det er vores måde at sikre dig udstyr i topklasse. Der findes ingen garantier mod nedbrud, men på denne måde minimerer vi risikoen betragteligt.

Vi har stor erfaring med udlejning og er med på alle de store festivaller – blandt andet med 3 lasterbiler køkkenudstyrt til Roskilde Festivallen i 2018. Masser af udstyr til SMUKFEST, Northside, tinderbox, vi elsker 90´erne mv.

Vi kender vigtigtheden af udstyr der bare virker. Det er derfor vores udlejningsafdeling vokser år for år.

Historien bag Cateringudlejning.dk

Vi er en del af KPA koncerner – kåret som Børsen Gazelle hele 6 gange
Tilbagevendende kunder er nøglen bag vækst år efter år. Det er derfor vi hos KPA er blevet kåret som Børsen Gazelle for 6 gang. Vi har 10.000 m2 lager, stor egenkapital. Cateringinventar.dk er vores hovedforretning og vi er blandt de største leverandører af storkøkken i landet.

Vi holder vores løfter og står gerne på hovedet for at hjælpe dig hurtigt i gang. Nogle gange er det via kreative løsninger, andre gange tilkalder vi vores egen teknikker – eller vi sender en ekspressbil med nyt udstyr. Uanset hvad gør vi et forsøg på at finde den bedste løsning til dig, så du hurtigst og bedst muligt er kørende til at kunne betjene dine kunder.

Velkommen til Cateringudlejning.dk, Danmarks største udvalg, det mest pålidelige grej og mest seriøse udlejningspartner i Danmark.

Vi har haft fart på og med 8 børsen gazeller er Kpa Group blevet en stor familie. Se vores mange kompetencer fordelt på forskellige hjemmesider nedenfor. Vi er ikke én virksomhed der tror vi kan det hele – vi er en række særskilte specialistvirksomheder der gør at vi altid er helt skarpe – uanset dit behov.

Cateringinventar.dk
Cateringinventar.dk har rødder tilbage fra 1994 og er en af landets førende storkøkkenleverandører. Vi leverer storkøkkener du har råd til og møder dig i øjenhøjde.

Hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

Storkoksbutiken.se
I 2021 blev KFL Trading AB i Sverige en del af Kpa Group. KFL Trading leverer storkøkkenudstyr til hele Sverige og får leverancer direkte fra producenterne samt 2 ugentlige lastbiler fra vores lager i DK

Profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

Cateringmarine.dk
Vores side dedikeret til udstyr der er beregnet til brug på skibe. Her er pålidelighed, levering til tiden og viden om den specielle skibs-el et nøgleord. Hos Cateringmarine ved vi alt om at levere til skibsindustrien og vi har de bedste leverandører i ryggen.

Bageriudstyr.dk
I 2022 har vi besluttet os for at benytte vores store netværk til at give bagerbranchen nye muligheder. Vi har besøgt fabrikker, haft mange snakke og sortimentet er nu ved at være fuldendt.

Ostergaard-i.dk
I 2021 blev Østergaard Interieur en del af Kpa Group. En anerkendt møbelleverandør til HORECA sektoren, som levere alt i interieur, belysning og skræddersyede løsninger.

restaurantinventar.dk
Standardmøbler til restaurationsbranchen til fair priser.

Wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

Cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

Cateringprojekt.dk
Vores storkøkken projektafdeling her fået egen hjemmeside med fokus på det de er rigtig gode til: at levere et færdigt resultat – HVER GANG! Har du et storkøkkenprojekt stort som småt, så er de altid klar til at hjælpe. Vi er også klar på at tage udfordringen op med renovering af dit nuværende storkøkken.

Fagor.dk
Vores største leverandør af industrielle maskiner er Fagor. Vi er Fagors officielle danske samarbejdspartner og har solgt mere end 1800 maskiner til mere end 1000 glade kunder. Fagor har stort dansk lager med dag til dag levering og et stort netværk af både forhandlere samt servicepartnere klar til at hjælpe hvis noget går galt.

Knivblokken.dk
DKs nok største udvalg af knive er grundstenen for vores knivside.

Gastrobutikken.dk
Nu Kan private gøre som de professionelle og købe alt det professionelle udstyr hjem til hobbykøkkenet.

Cateringfinans.dk
Vores helt eget finansieringsselskab, som hjælper med at gøre køkkenprojektet overskueligt med afbetaling i rater

Skiftselv.dk
Skiftselv sælger alt mellem himmel og jord. Sjove gadgets, Reservedele til hvidevarer, ventilatorer, computerspil og meget mere.